Dessa två bilder har jag hittat på Pinterest. Den gula klänningen har jag så det var kul när den kom upp i mitt feed, men kjolen såg jag i dag och hittade efter en stunds letande den spanska butiken som säljer den. Köpte den i svart!


De senaste månaderna har jag verkligen andats jobb. Som om ni inte förstått det redan, lol. Men i dag har jag varit ledig och det ska jag vara i morgon också innan jag jobbar torsdag till söndag igen. Nu börjar säsongen på Kolmården igen, där jag jobbar i en butik precis framför aporna, så trots att jag kommer sakna det hektiska ska det bli otroligt skönt att hålla mig till en arbetsplats i stället för vad som känts som 1000 olika.

Den här lediga dagen spenderade jag först med pojkvännen. Vi tittade yrvakna på nyhetsmorgon från sängen eftersom min mamma skrev och berättade om det hemska som hänt i Manchester. Att inte världen kan gå samman och förgöra detta hemska en gång för alla. Jag förstår att det är svårt men vi gör långt ifrån allt vi kan och det gör mig upprörd. Hur som helst, efter det åt vi frukost och tog det lugnt. När Erik åkte till jobbet (han jobbar kväll den här veckan också) rensade jag bland mitt smink och en hel del fick åka ner i papperskorgen då bäst före-datumet hade passerat. Sedan hade jag ett spännande telefonmöte som jag hoppas kommer leda till ett jobb jag bara kunnat drömma om. Det blir i så fall inte aktuellt före Italien, om jag förstått saken rätt, utan när jag väl är på plats. Längtar tills jag kan berätta mer om det (om de nu ser potential i mig). Jag kan avslöja så mycket som att det är på ett fantastiskt företag jag verkligen tror på och älskar sedan innan, så att få jobba där med precis vad jag vill göra skulle vara en dröm.

Nu ska jag försöka skriva en inköpslista till i morgon. Har verkligen brist på fantasi just nu när det kommer till mat så tipsa mig gärna om ni ligger inne på någon god rätt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments